perjantai 14. elokuuta 2009

Voiko vapaapäivää paremmin viettää?

Mulle tuli tänään yllättäinen ylimääräinen vapaapäivä..Olin jo kerennyt viemään lapset hoitoon, joten päätin ottaa päivästä kaiken ilon irti..Aamupäivän vietin nukkekodin pikkutuunauksen parissa ja iltapäivän kauppareissulla päätin "sekuvain" piipahtaa maailman ihanimmassa putiikissa, Country Heartissa..Aina niin hyväntuulinen ja mukava Veera oli justiinsa saanut laitettua
-50%-hyllyn ja sieltäpä tarttui sitten mukaan nuo kaikki muut tavarat paitsi kirjelaatikko.. joka on kyllä kanssa CH:sta, mutta hivenen pienemmällä alennuksella..Lampunvarjo passaa niin hyvin pikkuneidin huoneen ruutuverhoihin ja tuo S-kirjain oli ihan pakko saada, kun oma nimeni alkaa juuri tuolla kirjaimella..Kirjelaatikko saa tehtäväkseen toimia nukkekotitarvikkeideni säilytyspaikkana..Lasinen pikkupatsas löysi paikkansa takan pienestä syvennyksestä.. Toisesta sisustusliikkeestä, Gränsbodenista löysin ikuisuusprojektiimme lampun joka ei halunnut tulla kuvatuksi..

5 kommenttia:

Piipa kirjoitti...

Ihania ostoksia ja S-kirjaimella alkaa meikäläisenkin oikea nimi ;)

Heli kirjoitti...

Ihanat löydöt! Meillä alkaa S:llä tytön nimi :)

Merja kirjoitti...

voi että...mä mietin pitkään,että mikä on CH,mutten tajunnut,pöljä minä :) ihanuuksia siellä kyllä on,pitäis itsekin piipahtaa.

Veera kirjoitti...

Lämmin kiitos sinulle kauniista sanoistasi ja tavataan toivottavsti taas pian! :D

Viivu kirjoitti...

Ihana blogi! Tänne eksyilin ja viihtyilin kyllä!!!