maanantai 24. elokuuta 2009

Viimeistelyä vaille valmis..

VIHDOIN meidän vessamme alkaa olemaan valmis..Mieheni sai ihme inspiraation ja teki allaskaapin vihdoin valmiiksi ja sai asennettua samalla hanankin, wau :)..Listat vielä puuttuu, mutta tärkeintä on, että pääsin vihdoin ja viimein tyhjentämään ruokailuhuoneen pöydällä olleet pahvilaatikot.. seinä ei kyllä ole luonnossa noin epätasaisen värinen, mutta ehkä sen joutuu vielä kertaalleen maalaamaan niin tulee kuitenkin kirkkaampi..Verhoja olin suunnitellut jos jonkinmoista, mutta nyt nekin suunnitelmat on muuttuneet..Ideoita otetaan vastaan.. ;)..





5 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Kappaverho tai ittetekemä rullaverho. Harmaata, luonnon valkoista ja hitunen vaal.punaista väritykseltään.
Vetonaruksi ehdottaisin sitä ruskeata ns. paketti
narua vai mitä se onkaan niininarua :)

Maaritti kirjoitti...

Ompa kivan näköinen ;-D !!!
jos verhoja ei tarvitse näkösuojan vuoksi...älä laita verhoja!??
ikkunan "puitteet" voisivat noudattaa peilinkehyksientyyliä kevennetynä?!
näin maisema(?) saisi kehykset
tai verhoiksi ohut, vanha pitsiverho suorana (ei poimutettu) jos jostain sellaisen löydät..siis missä olisi jokin herkkä kuvio josta ulkoa tuleva valo siivilöityisi kauniisti sisään...
Mutta teet mitä tahansa hieno on WC !!!

Vekarus kirjoitti...

Kauniilta näyttää! Miten olisi valelaskosverhot samasta kankaasta kuin allastason ympärillä on? Minusta se jotenkin tasapainoittaisi värimaailmaa.

Lissu kirjoitti...

Kauniilta näyttää!

Korpen kirjoitti...

kiitos kommenteista! Meillä on ongelmana se, että tuosta ikkunassa olevasta kalvosta huolimatta pimeän aikaan näkyy ikävästi läpi..Meillä on ollut siinä' sekä pitsiverho että koko ruudun peittävä verho..Jotenkin olen kuitenkin tykästynyt juuri noihin valelaskosverhoihin ja tuo pakettinaruidea kuulostaa todella hyvältä..nyt kun vain saisi ne listat paikoilleen..Ne on kyllä odottamassa maalausta ja asentamista, jos tuo sade nyt pariksi päiväksi hellittäisi..