sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Maalisuti viuhahti


Sain vihdoin ja viimein järjestettyä aikaa ruokailu"huoneen" kalusteiden maalaamiseen. Entinen maalihan oli kauhean likaisen värinen ja tuolien päälliset olivat kauheassa ryytteessä. Tarkoituksena oli päällystää tuolit uudestaan, mutta päädyin helpompaan ratkaisuun ja ostin vain tuollaiset rimpsuhelmaiset päälliset, jotka tosin olisivat saaneet olla vähän pidemmälle alaspäin. Nyt vain tarvis hommata erin väriset verhot ja maalata lamppukin puhtaamman valkoiseksi..








2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Millä maalilla maalasit huonekalut? Itsekin olen haaveillut yhden tumman puutuolin maalaamisesta valkoiseksi, mutta en ole vielä uskaltanut. Käytitkö sutia maalaamisessa?

Korpen kirjoitti...

Hei vaan! Kuule, mulla ihan hävettää vastata, nimittäin olen käyttänyt ihan tavallista (seinä?)maalia, jota ei todellakaan ole tarkoitettu tuollaisten pintojen maalaukseen :)En vaivautunut edes karhentamaan huonekalujen pintaa ennen maalausta, joten saa nähdä kauanko maalit sitten pysyvät paikoillaan..Pensselitkit olivat jotain komerosta löytyneitä halpakaupan suteja..Samalla maalilla vedin myös Hemnesin tumman tv-kaapin ja siinä maali pysyi kyllä hyvin paikoillaan, tosin maalikerroksia piti lisätä muistaakseni seitsemän että tummuus ei enää kuultanut läpi :)